Feestelijke sleuteloverdracht aan 15 huiseigenaren

Aanstaande donderdag is het feest voor 15 voormalige huurders van flats aan de Havikshorst. Dankzij de Koopgarantactie van woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet, konden zij hun voormalige huurwoning met een korting van 25% kopen, met daarbij ook nog eens een terugkoopgarantie. Aanstaande donderdag krijgen zij tijdens een feestelijke bijeenkomst, hun sleutel symbolisch overhandigd van Marjo Visser, de directeur-bestuurder van de corporatie. Ook wethouder Witteman luistert het feest op.

Omdat ook de woningen van de Milanenhorst in 2008 via koopgarant te koop zijn, zijn de huurders van beide Horsten uitgenodigd voor het feest. Zij krijgen er informatie over de mogelijkheden.De bijeenkomst vindt plaats in Kerkelijk Centrum de Regenboog, aan Watermolen 1 en start om 16.30 uur..

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×