Daders vernieling Koornbeursbrug met foto op tv en internet

De politie toont vanavond de foto’s van de scholieren die tijdens de scholierenstaking van maandag 26 november de net gerestaureerde Koornbeursbrug vernielden. Van die vernielingen zijn beelden en die worden vanavond getoond in het regionale opsporingsprogramma ‘Team West’ op TV West. Ook heeft de politie de foto’s op de eigen website gepubliceerd. Vorige week dreigde de politie al met het bekendmaken van de beelden als de daders zich niet vrijwillig zouden melden.

Een aantal verdachten deed dat en de recherche in Leiden heeft een aantal van hen verhoord. Tijdens de uitzending worden de beelden van nog onbekend gebleven verdachten getoond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×