De winnaars van de sportprijzen van 2006. (Archieffoto: Chris de Waard).

Leidse Sportfederatie zoekt kandidaten voor sportprijzen

Op 11 januari worden bij Swift aan de Willem van der Madeweg de Leidse sportprijzen weer uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Leidse Sport federatie. Tot en met 24 december kan iedereen nog mensen nomineren voor deze sportverkiezing over het jaar 2007. Het gaat om de verkiezing van de sportvrouw, de sportman, en de sportploeg van het jaar. Daarnaast zijn er aanmoedigingsprijzen en is er een ereprijs voor een bijzondere sport(technische) prestatie. Voorwaarde voor de nominaties is dat het om sporters uit Leiden of een Leidse vereniging gaat. Vorig jaar werd er geen sportman van het jaar gekozen wegens gebrek aan kwaliteit.

De jury betsaat net als vorig jaar uit Lodewijk Kallenberg (mede-oprichter LSF en deskundig op sportterrein), Robbert Minkhorst (sportjournalist van het Leidsch Dagblad) en juryvoorzitter Karel Caron (oud-medewerker van het Sportbedrijf Leiden).

Wie een kandidaat wil voordragen kan het reglement en een voordrachtformulier vinden op www.lsf.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×