Materclass altviool, foto: PR.

Rapenburg Muziekdagen 2008, Masterclasses voor jong talent

Iedereen, die al minstens vijf jaar muziekles heeft gehad en tussen de tien en dertig jaar oud is, kan zich inschrijven voor de Rapenburg Muziekdagen 2008. Deze Masterclasses Muziek worden georganiseerd door de Faculteit der Kunsten van de Universiteit Leiden, het Koninklijk Conservatorium en de Muziekschool Leiden en omstreken. Jonge en talentvolle musici krijgen de kans een inspirerende masterclass te volgen op: zaterdag 12 januari -altviool, 19 januari -jazz ritmesectie – contrabas, drums en piano, 26 januari -jazz zang en 2 februari – piano, steeds van 13.00-16.00 uur. Op zaterdag 9 februari is er een afsluitend concert in het Koninklijk Conservatorium

De masterclasses worden gegeven door docenten van het Koninklijk Conservatorium en van de Muziekschool Leiden en omstreken.

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op de website van de Faculteit der Kunsten: www.kunstenenwetenschappen.nl of via de website van de muziekschool: www.muziekschoolleiden.nl.

De masterclasses zijn openbaar, dus publiek is van harte welkom!

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×