Jurriaan van Eerten derde bij Write Now

Afgelopen woensdagavond werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in LVC, bekendgemaakt wie de Leidse voorronde van de schrijfwedstrijd Write Now gewonnen had. Met zijn fantasievolle inzending won de 24-jarige, Leidse Jurriaan van Eerten de derde prijs. Dit leverde hem helaas geen plaats in de landelijke finale van de schrijfwedstrijd op, maar wel een boekenbon van 50 euro.

De eerste prijs ging naar de 20-jarige, Katwijkse Coen van Beelen en de tweede prijs werd uitgereikt aan de 15-jarige Barbara van den Berg uit Warmond.Alleen Van Beelen heeft een plek in de finale van Write Now gewonnen. Hij reist daarvoor op 20 januari 2008 naar het Rotterdamse Off_Corso.Er hadden in totaal 60 jongeren uit de Leidse regio tussen de 15 en 24-jaar een inzzending ingestuurd. Deze inzendingen bestonden grotendeels uit proza en po√ęzie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×