Ga mee met het Nivon Wandelcafé

Ook in januari organiseert het Nivon Wandelcafé weer de nodige activiteiten.Het Wandelcafé zelf is gepland op vrijdag 11 januari. Harry Benschop van Te Voet, de vereniging van wandelaars, zal dan van alles vertellen over Boerenlandpaden. Dit zijn voetpaden door het boerenland, die het wandelnetwerk aanmerkelijk uitbreiden.Het Wandelcafé vindt zoals altijd plaats in buurthuis De Pancrat, aan Middelstegracht 85 en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 4 euro voor niet leden. Leden van Nivon krijgen korting.

Om de proef op de som te nemen, leidt de wandeling van Nivon die op zondag 13 januari gepland is, door het boerenland van het Land van Wijk en Wouden. De deelnemers verzamelen om 9:30 uur op Leiden Centraal, vanwaar ze samen de bus naar Zoetermeer nemen. Vanaf Zoetermeer wandelen ze terug naar Leiden Lammenschans, een tocht van ongeveer 20 kilometer.Wie liever dichter in de buurt van de Sleutelstad blijft, kan deelnemen aan de midweekse wandeling van woensdag 23 januari. De deelnemers verzamelen dan om 09.30 uur aan de LUMC-kant van Leiden Centraal en maken vanaf daar een rondwandeling van 15 km langs de grens van de geestgronden. Tijdens deze tocht worden onder andere twee kastelen gepasseerd.Aanmelden voor de wandel+tochten is niet nodig en deelname is gratis. Meer informatie is op te vragen bij Aat Smits, asmits.2@hccnet.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×