Kerstmarkt in Haagwijk

Morgen is er veel te beleven in Woon- en Zorgcentrum Haagwijk. Haagwijk is de afgelopen tijd flink gerenoveerd en beschikt sinds kort over een nieuw Grand Café. Dit Café wordt morgenochtend officiëel geopend door wethouder Gerda van den Berg.Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het in een nieuw jasje gestoken zorgcentrum, vindt er morgen tussen 11.00 en 15.00 uur ook nog eens een kerstmarkt plaats. Het grootste deel van de opbrengst van de markt gaat naar de Leidse Werkbrigade, die met een kraampje aanwezig zal zijn.

de Leidse Werkbrigade bestaat uit jongeren die werken aan een betere leefomgeving van de AIDS-wezen in Buffalo City. De Brigade reist regelmatig naar deze Zuid-Afrikaanse zusterstad van Leiden, om bijvoorbeeld opknapwerkzaamheden uit te voeren aan het weeshuis voor AIDS-wezen.Woon- en Zorgcentrum Haagwijk is te vinden aan Beethovenlaan 2.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×