Drie inbraken in het weekend

Ook dit weekend hadden enkele mensen moeite met het verschil tussen mijn en dijn. Zij braken in bij drie Leidse woningen. De inbrekers wisten een woning aan de Rijnsburgerweg via de achterkant binnen te dringen en namen onder andere autosleutels en bankpasjes weg.Ook een woning aan de Magdalena Moonsstraat, was voor het dievengilde niet veilig. Dit huis kwamen ze binnen door een deur open te hengelen of flipperen. De bewoners missen een jas.Tenslotte kreeg ook een huis aan het Clara Wieckpad ongevraagd bezoek. Inbrekers drongen er via de achterdeur naar binnen en onderzochten het pand op waardevolle spullen. Wat er precies gestolen is, is nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar alledrie de inbraken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×