Voorlichtingsavond verlies en rouw

Speciaal voor volwassenen die beter willen leren omgaan met het verlies van een dierbare, organiseert Preventie GGZ Leiden een voorlichtingsavond. Tijdens deze avond wordt gesproken over rouw, de mogelijkheden om het rouwproces te bevorderen en welke ondersteuning rouwenden kunnen krijgen. Ook wordt er ingegaan op behandelingen die ingezet kunnen worden als het rouwproces vastloopt. Verder is er ruimte voor het stellen van vragen.

Sprekers tijdens de avond zijn: Carlijn de Roos, psychotherapeut en Jan Hulzinga, preventiefunctionaris.De avond vindt tussen 19.30 en 21.30 uur plaats in het receptiegebouw van GGZ Leiden en omstreken, aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is wenselijk. Dit kan door een mail te sturen naar preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×