Kerstoptreden voor patiënten Diaconessenhuis

Niemand ligt graag in het ziekenhuis. En zeker rond de kerstdagen is iedereen liever thuis, dan tussen de witte ziekenhuislakens. Om de patiënten die in het Diaconessenhuis liggen toch wat vreugde te bezorgen, zorgde het Eurokoor Nederland afgelopen donderdag voor wat kerstsfeer. In de kapel zongen de ongeveer 100 koorleden onder begeleiding van dirigent Peter Kavelaar, kerstliederen als Feliz Navidad, Have yourself a merry little Christmas en It’s beginning to look like Christmas. Ze werden muzikaal ondersteund door de Europacemakers.De patiënten die niet naar de kapel konden komen, konden het optreden bekijken op de televisie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×