Kom naar het Werelddansfestijn

De afgelopen maanden hebben de kinderen die meededen aan de Schoolsportcommissiecursus Werelddans, heel hard gewerkt. Ter afsluiting van hun cursus geven ze aanstaande woensdag een presentatie van alles wat ze geleerd hebben. En bij zo’n presentatie hoort natuurlijk publiek. Daarom is iedereen die van Werelddans houdt, van harte welkom in het Wachtgebouw bij de Morspoort, Morsstraat 62 (ingangmolenzijde).

Tussen 13.15 en 13.45 uurlaten de leerlingen van 6 tot 8 jaar dansen zien uit Israël, Noord-Amerika en Tuvalu. De cursisten van 8 tot 12 jaar geven tussen 14.15 en 15.00 uur hun voorstelling. Zij tonen dansen uit Nederland, Rusland en Oekraïne.De toegang tot het festijn is gratis. De leiding over de cursus Werelddans is in handen van ervaringsdeskundige Jedidja Witmer. Ook in 2008 start zij weer met danscursussen aan basis- en middelbare scholieren.Op www.fetawerelddans.tk is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×