Pensioenspreekuren voor Leidenaars

Voor ongeveer 85% van de mensen is het pensioen nogal schimmig. Zij hebben geen idee hoe groot het inkomen is, dat zij na hun pensionering zullen ontvangen. Al die mensen met vrragen over hun pensioen, krijgen in januari de kans om er de antwoorden op te vinden. Tenminste, als ze in Leiden en omgeving wonen.De Leidse Hogeschool organiseert dan namelijk samen met de Stichting Pensioenkijker.nl een viertal pensioenspreekuren. Deze spreekuren worden verzorgd door Studenten in de laatste fase van hun studie, die een intensieve pensioentraining gevolgd hebben. Zij worden bijgestaan door Pensioenkijker.nl, een stichting die er naar streeft, dat mensen over hun pensioen gaan nadenken.

Tijdens de spreekuren kunnen belangstellenden alles vragen over hun eigen pensioen. Ook op vragen over de pensioengevolgen bij een scheiding of baanwisseling, wordt een antwoord gezocht.De spreekuren zijn gepland op 15, 17, 22 en 24 januari van 15.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis en er is geen sprake van commerciële activiteiten. Wel is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dat kan door een mail te sturen naar info@pensioenkijker.nl. Na de aanmelding volgt informatie over de locatie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×