Gebouw 'De Witte Poort' verkocht

De gemeente heeft het rijksmonumentale pand ‘De Witte Poort’ aan het Noordeinde 2d en 2e verkocht aan een particuliere belegger. De verkoop van het pand is onderdeel van het beleid van de gemeente Leiden om vastgoed te verkopen. Leiden wil de komende jaren haar overtollige vastgoed te verkopen. Het gaat om ruim vijftig objecten die gefaseerd op de markt zullen worden gebracht.

Het pand, ter grootte van circa 1.776m2 verdeeld over drie bouwlagen, is in 1878 gebouwd en oorspronkelijk ingericht als kazerne. In 2002 is het gebouw volledig gerenoveerd. Sinds 1989 is het gebouw in gebruik door NPK industrial design en VVKH architecten. De beide huurders blijven in het pand.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×