Nieuw in Leiden: Studio de Veste, elke dag live muziek!

Op de 2e binnenvestgracht is onlangs Studio de Veste geopend. Liefhebbers van live muziek, standupcomedy, gecombineerd met exclusief eten en een lekker drankje, kunnen hier hun hart ophalen. De sfeer is warm en vanaf de Bechstein piano, die eerst in de Hooglandse kerk stond, klinkt muziek. Eigenaren Jean Paul en Rein Dongelmans zijn trots op ‘hun Veste’. Naast live muziek zullen er ook regelmatig stand-up comedians optreden. Afgelopen donderdag waren Dali Stankovic, Patrick Laureij en Tim Fransen te zien en te horen. Vanavond speelt pianoperformer Ruud Jansen, en aanstaande zaterdag is de live coverband ‘South End 68’ te gast.

Studio de Veste is zeven dagen in de week vanaf 11.00 uur geopend. Van zondag tot woensdag tot 01.00 uur en van donderdag tot zaterdag tot 03.oo uur.  Meer info: www.studiodeveste.nl

Studio de Veste, 2e binnenvestgracht 15, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×