Judoteam 'Eendracht Leiden' boekte goede resultaten in Genua. (Foto: PR).

Leidse successen op Italiaans judotoernooi

Tijdens een groot internationaal judotoernooi in Genua (Italië) heeft de Nederlandse judoselectie (-18 jaar) van zich doen spreken. De 11 teamleden afkomstig van Judoteam ‘Eendracht Leiden’ waren op uitnodiging van de Italiaanse judobond 3 dagen te gast in de Italiaanse havenstad. Op dit zware toernooi wierp de maandenlange voorbereiding zijn vruchten af. De eerste prijzen waren voor Dylan Pestel, Lara Broers, René vd Vlekkert en Annelieke vd Bijl. De tweede prijzen waren voor Jeroen Schreuder, Bart de Jong en Amy Heruer. Derde prijzen waren er voor Lana vd Plas, Floor Meijer en Björn den Os. Een vierde plek was voor Michael Meskers.

Door deze overwinningen hebben de Leidse Judoka’s zich direct geplaatst voor een aantal andere buitenlandse toernooien, welke geheel betaald zullen worden door de buitenlandse Judobonden. Het vervoer naar het buitenland wordt mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. Hoofdsponsor HWS verhuur zorgt nog eens extra voor de kleding van het gehele team.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×