Stomerij Dingjan overvallen

Vanmorgen om 9.00 uur heeft een nog onbekende gemaskerde man stomerij Dingjan aan de Geregracht overvallen. De man dwong een medewerker om geld af te geven. Vervolgens ging hij er met een nog onbekend geldbedrag lopend vandoor in de richting van de Korevaarstraat. De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de man, maar heeft hem niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen en vraagt in het bijzonder of de klant die direct voor de overval de stomerij verliet, contact wil opnemen.

De overvaller was in het zwart gekleed en droeg een jack met op de achterzijde het cijfer 4 met daaronder een regel tekst. De politie verzoekt getuigen zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via 0900 – 8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×