Chris Koenen (links) en Aad van Pijlen. Foto: Taco van der Eb

Middagconcert van 'Men In Blues' in Sociëteit De Burcht

‘Men In Blues’ wordt gevormd door: Chris Koenen, Aad van Pijlen, Martijn Groen en Frans heemskerk. Het repertoire bestaat uit standards uit de blueswereld, aangevuld met eigen composities en bewerkte popklassiekers zoals ‘Eight Miles High’ (Byrds/Golden Earring). Aansluitend op het middagconcert in Sociëteit De Burcht, zal ‘An Acoustic Final’ te zien zijn, waarbij op een groot scherm interessante DVD’s van semi-akoestische opnames getoond worden van artiesten als: Bob Dylan, Neil Young, Nirvana en vele anderen.

Bezetting: Chris Koenen-zang en gitaar, Aad van Pijlen-bas en zang, Martijn Groen-drums en zang en Frans Heemskerk-toetsen.

Zondag 30 december, aanvang 16.00 uur; de toegang is gratis. Meer info: www.deburchtleiden.nl

Sociëteit De Burcht, Burgsteeg 14, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×