Dode en zwaargewonde bij ongeluk

Een 26-jarige man uit Oegstgeest is afgelopen nacht om 03.15 uur dodelijk verongelukt toen de bestuurder van de auto waarin hij zat op de Rijnsburgerweg de macht over het stuur verloor en tegen een lantaarnpaal en een boom botste. De bestuurder zelf is zwaargewond overgebracht naar het LUMC. De auto reed van Oegstgeest richting Rijnsburg toen hij bij de rotonde van de weg raakte. De bestuurder reed links de berm in, botste tegen een lantaarnpaal waarna zijn auto draaide en tegen een boom botste.

De bijrijder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder werd zwaar gewond overgebracht naar het LUMC. De verkeersdienst stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×