Streetsoccer-toernooi bij Groenoordhallen

Vrijdagavond wordt er vanaf 18.00 uur een straatvoetbaltoernooi onder het parkeerdek achter de Groenoordhallen gehouden. Tteams uit de Stevenshof, de Mors, Slaaghwijk en de Kooi nemen het dan tegen elkaar op. Tussen de wedstrijdjes door is er een freestyle soccer competitie, waarbij iedereen die niet hoeft te spelen zijn mooiste moves kan laten zien. In de jury zit onder andere de bekende freestyle soccerspeler Nelson de Kok.

Het toernooi wordt georganiseerd door de Stichting Jongerenwerk Midden-Holland. Deze organisatie richt zich met dit soort activiteiten op jongeren die te oud zijn voor de speeltuin en te jong voor het uitgaansleven. De activiteiten worden met en door de jongeren bedacht. Zo kwam ook het idee voor dit “Underground Night Tournament” op. Iedereen is welkom om de jongeren aan te moedigen.

Ook op oudejaarsdag zijn er activiteiten voor en door jongeren uit Leiden.

– Mistic, een pokertoernooi met hapjes en drankjes voor de jongeren. In ’t Spoortje.
– Chillhouse, verschillende toernooitjes playstation, darten, tafelvoetbal met hapjes en drankjes. In Op eigen wieken.
– Enjoy, een playstation toernooi met aansluitend een barbecue met de jongeren. In buurthuis Boshuizerkade.
– Jor ,verschillende toernooitjes met hapjes en drankjes. In buurthuis Morswijk.
– Verschillende toernooitjes tafelvoetbal, playstation met hapjes en drankjes. In buurthuis Stevenshof.
– Inloopactiviteiten met hapjes en drankjes. In buurthuis De Kooi.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×