Bijeenkomst voor rouwenden

de werkgroep rouwondersteuning van Hospice Issoria, organiseert een themamiddag over rouw. Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met rouw en behoefte heeft aan steun. Er wordt onder meer gesproken over de verschillende manieren waarop mensen omgaan met rouw en de stereotype beelden die veel mensen daarbij hebben. Ook krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om hun persoonlijke ervaringen met elkaar te delen. Hospice Issoria hoopt met behulp van de bijeenkomst het stervens- en rouwproces uit de taboesfeer te halen.

De middag vindt plaats op zaterdag 12 januari van 14.00 tot 17.00 uur in Kerkelijk Centrum de Regenboog, Watermolen 1 in de Merenwijk.Deelname is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar info@issoria.nl.Hospice Issoria biedt begeleiding en verzorging aan stervenden en ondersteunt de rouwende naasten. De Leidse vestiging is te vinden aan Plantage 4. Op www.issoria.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×