Maak kennis met badminton

Begin komend jaar organiseert Badmintonclub Veglo weer twee kennismakingsavonden. Zowel beginners als gevorderden die kennis willen maken met deze sport en de club, zijn dan welkom. Er zijn rackets en shuttles die gebruikt kunnen worden. Badmintonclub Veglo speelt iedere dinsdag- en vrijdagavond in de 3-Oktoberhal, waar tien banen beschikbaar zijn.De club heeft zowel recreatieve als wedstrijdteams voor jongeren en volwassenen.

De kennismakingsavonden zijn gepland op dinsdag 8 en vrijdag 11 januari van 20.00 tot 22.30 uur en vinden plaats in de 3-Oktoberhal aan Smaragdlaan 99 in het Leidse Sportpark, Morskwartier. Voor de nieuwsgierige jeugd van 8 tot 16 jaar, is er op dinsdagavond 8 januari van half zeven tot acht uur de mogelijkheid om mee te doen of te komen kijken. Vooraf aanmelden is niet nodig.Tijdens beide avonden zijn er bestuursleden aanwezig, die graag meer informatie geven over de club.Op www.veglo.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×