Lotgenotenmiddag ouders van een overleden kind

De Landelijke Zelfhulporganisatie Vereniging Ouders van een overleden kind, organiseert in Leiden een lotgenotenmiddag. Tijdens deze middag zullen Betsy en Jan de Jager, die een kind verloren hebben, daarover vertellen. Daarna krijgen de aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen. Ook de werkgroep Broers en Zussen is present voor mensen van 15 jaar en ouder wiens broer of zus overleden is.

De bijeenkomst is gepland op zaterdag 12 januari van 14.00 tot 16.30 uur en vindt plaats in de Aula van het Bonaventuracollege, Boerhaavelaan 44.Naast ouders van een overleden kind, zijn ook andere betrokkenen, zoals grootouders, andere familieleden en vrienden welkom. Zij mogen een foto van het kind in de aula neerzetten.Meer informatie is verkrijgbaar bij regiovertegenwoordigster Gon de Heer, op telefoonnummer: 070 – 32 39 576.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×