Servicepunt Woonomgeving digitaal bereikbaar

Wie melding wil doen van zaken die het Leidse straatbeeld verstoren, hoeft sinds enige tijd niet meer de telefoon te pakken. Het Digitaal Loket van de gemeente biedt namelijk ook de mogelijkheid om het Servicepunt Woonomgeving en Parkeren digitaal te bereiken. Een melding over bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, overhangend groen of illegaal neergezet grofvuil, kan op het digitale formulier Meldingen OpenbareRuimte worden ingediend. De medewerkers van het servicepunt zorgen ervoor dat de meldingen bij de juiste afdelingen terechtkomen.

Het formulier is bereikbaar via www.leiden.nl/woonomgeving. Wie een DigiD heeft, kan deze code invoeren, waarna de persoonsgegevens bewaard worden voor een eventuele volgende melding. Ook wie geen DigiD heeft, kan het formulier natuurlijk invullen.Wie dit alles te omslachtig vindt, kan ook een mail met de melding sturen naar woonomgeving@leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×