BplusC van start

Vier Leidse organisaties gaan vooortaan door het leven onder de gemeenschappelijke naam BplusC: Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur. In BplusC bundelen Bibliotheken Leiden & Leiderdorp, Het Leidse Volkshuis, Leidse Volksuniversiteit K&O en Muziekschool Leiden en Omstreken hun krachten. BplusC heeft Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar en Oegstgeest als werkgebied. BplusC blijft dezelfde producten en diensten verzorgen die de vier organisaties tot nu toe afzonderlijk aanboden. Daarnaast komen er nieuwe cursussen, scholing, informatie en andere diensten verwachten die door de samenwerking mogelijk worden.

Met ingang van het cursusseizoen 2008 – 2009 presenteert BplusC al haar producten en diensten in één catalogus en via één website: www.bplusc.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×