Euro 92.500 voor Sri Lankaans weeshuis

De benefietvoorstelling die afgelopen zondag in de Pieterskerk gehouden werd voor het weeshuis Somawathi Holland House of Hope in Sri Lanka, is zeker niet zonder resultaat gebleven. In totaal is er Euro 92.500 opgehaald, zo maakte de Stichting Weeshuis Sri Lanka na afloop bekend.

Initiatiefnemer van het evenement was musicalster Pia Douwes die beschermvrouwe is van het tehuis. Ook verleenden onder andere Laura Fygi, Joke de Kruijf, Tony Neef, Jörgen Raymann en Ernst Daniël Smid belangeloos hun medewerking.De Stichting Weeshuis Sri Lanka werd na de tsunami van eind 2004 opgericht. In april 2005 is het weeshuis geopend. Inmiddels biedt het tehuis zorgaan honderden kinderen. Het geld is dan ook van harte welkom.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×