Leerhuis Bijbelboek Tobit

Kerkelijk Centrum de Regenboog organiseert regelmatig leerhuizen rond de Bijbel. Tijdens deze cursussen, die ongeveer zes avonden beslaan, wordt een bepaald Bijbelboek of Bijbelgedeelte uitgebreid behandeld.Deze maand start er een leerhuis over het Apokriefe boek Tobit. Er wordt onder andere gesproken over het ontstaan van dit boek, de inhoud, het genre en de integriteit.

Iedereen die hierin geïnteresseerd is, is welkom. Het is handig om van te voren het boek Tobit te lezen, dat onder meer opgenomen is in de Nieuwe Bijbelvertaling.Tijdens de cursus wordt het benodigde materiaal uitgereikt.Het leerhuis start op 14 januari en vindt om de twee weken plaats, steeds op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur. De cursuslocatie is Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Deelname is gratis. Meer informatie is te verkrijgen via het secretariaat, op telefoonnummer: 071-5212858.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×