Open dag connect International

Stichting Connect International, één van de winnaars van de Transparantprijs 2007, viert volgendeweek zaterdag het tienjarig bestaan. Op deze dag wordt teruggeblikt naar het verleden en vooruitgekeken naar de toekomst van de stichting.De feestelijke bijeenkomst vindt vanaf 13.00 uur plaats in het Kruithuisje, Jan van Houtkade 50, waar Connect International kantoorhoudt. Iedereen is welkom.

Connect International helpt dorpen in Afrika bij het realiseren van kleinschalige zelf-help projecten, zoals scholen, klinieken en verbeteringen in de landbouw.In 2006 is de stichting gestart met de invoering van een integraal gemeenschap ontwikkelingsconcept. Dit houdt in, dat Connect International samen met lokale partnerorganisaties werkt aan de verbetering van de leefomstandigheden van zo’n miljoen mensen die onder de armoedegrens leven.Op www.connectinternational.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×