Open jeugddag bij Concordia

Kinderen die van muziek houden en graag willen meespelen in een muziekkorps, moeten morgen zeker een bezoek brengen aan Concordia.Deze Christelijke Muziek- en Showband organiseert morgen namelijk een open dag voor de jeugd tot 13 jaar. Het is de bedoeling dat Concordia weer een actief jeugdorkest krijgt en daarvoor zijn enthousiaste kinderen nodig.

Tijdens de open dag die het thema “We all stand together”, meegekregen heeft, kunnen kinderen deelnemen aan workshops over slag- en blaasinstrumenten, kunnen ze kijken naar demonstraties van verschillende instrumenten en kunnen jonge dirigentjes het seniorenorkest dirigeren.De open dag duurt van 12.00 tot 14.00 uur en vindt plaats op Langegracht 59.Op www.jongconcordia-leiden.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×