Bestuursdag Leidse studentenverenigingen

Morgen vindt de jaarlijkse dag van de Kamer van Verenigingen (PKvV) plaats. Zo´n 23 besturen van studentenverenigingen komen dan samen.Aan de hand van workshops worden allerlei belangrijke aspecten van besturen uitgelicht. Er is daarbij dit jaar extra aandacht voor effectief vergaderen en media. Ook wordt bekeken hoe de studentenverenigingen hun rol binnen het maatschappelijke leven van Leiden kunnen uitdragen.

Het is de bedoeling dat de dag de bestuurders handvatten geeft bij eventuele toekomstige knelpunten binnen hun bestuursfuncties.Aanwezig zijn onder andere Drs. H.W. te Beest, de Vice-Voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit, die de dag zal openen en het LUF.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×