SP presenteert Sociale Woonvisie

“De huren zijn de laatste jaren met 22% gestegen. De wachtlijsten voor starters zijn langer dan tien jaar en het aantal betaalbare woningen neemt elk jaar verder af. Kortom: In Leiden is de woningnood terug,” zo meent de SP. Daarom heeft de partij een woonvisie opgesteld, die aan de hand van sleutelwoorden als betaalbare woningbouw, hoogwaardige renovatie en meer rechten voor bewoners, reageert op deze nood.

Wat betreft de SP moet de mens weer centraal staan en niet het marktdenken.De presentatie wordt gehouden in de X-Salon van het Leidse Volkshuis, Apothekersdijk 33A en begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Na de presentatie is er ruimte voor discussie, met onder andere SP-Tweede Kamerlid Paulus Jansen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×