LUMC ontvangt certificaat “Zorg voor Borstvoeding”

In december hebben de kraamafdeling en het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum, waaronder ook de afdeling Neonatologie valt, het WHO/Unicefcertificaat “Zorg voor Borstvoeding” behaald. Voor de kraamafdeling is dat inmiddels de vierde keer.

Het LUMC ontvangt dit certificaat, omdat het ziekenhuis hoge kwaliteit zorg biedt aan moeder en kind, ten aanzien van borstvoeding, aldus De stichting Zorg voor Borstvoeding. `De zeer actieve en deskundige werkgroepborstvoeding, maar ook de medewerkers op de afdelingen zijn zeer gemotiveerd om de begeleiding bij borstvoeding zo optimaal mogelijk voor moeder en kindte laten verlopen,` is in het eindrapport van deze stichting te lezen.Morgen ontvangt het LUMC de certificaten voor het ‘Baby friendly hospital’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×