Inloopcomputermiddagen voor senioren

Stichting Radius organiseert onder de naam ´internetcafé´, inloopmiddagen voor senioren die kennis willen maken met de computer. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Zij worden geholpen door vrijwilligers die graag uitleg geven over de verschillende mogelijkheden van de computer.

Het internetcafé in Dienstencentrum Zijloever aan Lage Rijndijk 129, is open op maandagmiddagen tussen 14.00 en 16.00 uur.Senioren uit de Merenwijk en omgeving kunnen op dinsdagmiddagen tussen 14.00 en 16.00 uur terecht in het Dienstencentrum aan Rosmolen 28. Voor deelname aan de Internetcafés hoeft geen afspraak vooraf te worden gemaakt. Wie op een ander tijdstip geholpen wil worden of meer informatie wil, kan bellen naar: 071-7074200. Op www.stichting-radius.nl is ook meer informatie te vinden.Dankzij de steun van fondsen en Stichting Thuiszorg Groot Rijnland, is de toegang gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×