Lianne Smit scoort weer brons

Net als vorig jaar, heeft de 13-jarige, Leidse kunstschaatsster Lianne Smit afgelopen weekend tijdens de Open Nederlandse Kampioenschappen Kunstrijden 2008, de bronzen plak bemachtigd.Schaatste Smit vorig jaar nog mee in de categorie debs, dit jaar bevond ze zich een niveau hoger, in de Novice. In deze categorie was ze één van de jongste.

Omdat Smit tot de beste drie kunstrijders van haar categorie van Nederland behoort, is zij door het bestuur van de KNSB toegelaten tot de International Challenge Cup in Den Haag. Bij deze internationale wedstrijd van 5 t/m 9 maart 2008, komen alle wereldtoppers bijeen. Vorig jaar eindigde de jonge topschaatsster hier op de 8e plaats.Meer informatie over het schaatstalent is te vinden op haar eigen website www.liannesmit.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×