Leiden International Police Futsal Tournament

Komende woensdag en donderdag organiseert de Leidse Politie Sport Vereniging voor de vierde keer het Leiden International Police Futsal Tournament.Aan dat voetbaltoernooi nemen 26 heren- en 8 damesteams deel, uit een aantal Europese landen.

Deelnemers zijn onder andere een team van de Leidse brandweer, teams uit Utrecht en Limburg, Turkije, Rusland, denemarken en Polen.De wedstrijden worden gespeeld in de Vijf Meihal en de 3 oktoberhal. De deelnemers logeren op het park Duinrell.Onder leiding van KNVB-scheidsrechters strijden de teams niet alleen om de hoofdprijs, maar ook om de titels voor meest waardevolle speler en beste keeper.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×