Lezing expeditie naar de broeikaswereld

Op dinsdag 22 januari vindt de derde van een viertal winterlezingen plaats in Naturalis. Deze lezing wordt verzorgd door professor H. Brinkhuis en heeft als titel “Op expeditie naar de broeikaswereld van de toekomst”.De professor was één van de leiders van de Arctic Coring Expedition.

Tijdens deze expeditie werd geconcludeerd, dat de aarde zo’n 55 miljoen jaar geleden een broeikas was en dat de Noordpool toen bedekt was met subtropische algen.Brinkhuis zal in de lezing vertellen over deze expeditie en de spectaculaire resultaten daarvan.De lezing begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×