Vluchtige TV beelden verstild en ingedikt

In de LAKgalerie is van 20 januari tot en met 15 februari het werk van Marcel van de Sanden te zien, die in 2006 afstudeerde aan de academie St. Joost in Breda. Van de Sanden, die zelfs in zijn bord met eten schilderijen ziet, laat zijn kunst zo spontaan mogelijk ontstaan door te handelen in plaats van te denken. Voor het schilderen gebruikt hij lukraak beelden van de televisie, waar hij al zappend foto’s van schiet. Deze bewerkt hij, waarbij tijdens de bewerking weer nieuwe beelden ontstaan. De vluchtige en inhoudsloze televisiebeelden worden op deze manier verstild en als het ware in de tijd ingedikt. Meer info: www.laktheater.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×