24 uur naar school voor Doe Een Wens Stichting

Zo’n 80 leerlingen van het ROC Leiden nemen volgende maand deel aan een lesmaraton. Deze maraton start op donderdag 14 februari om 9 uur en eindigt precies 24 uur later.De leerlingen laten zich voor iedere les die zij volgen, sponsoren. De totale opbrengst wordt geschonken aan de Doe Een Wens Stichting.De lessen die tijdens de maraton worden gegeven, zijn niet allemaal alledaags. Zo kunnen de leerlingen deelnemen aan Duits Volksdansen, ren-je-rot topografie, een nachtelijke spooktocht of een volleybaltoernooi in de vroege ochtend.

Ook de Doen Een Wens Stichting zal aanwezig zijn en verzorgt een workshop.De leerlingen zijn erg enthousiast over de maraton en er hebben zich zo’n 80 scholieren vrijwillig opgegeven. Klas 2C (recreatie) werkt al sinds oktober aan de planning van de maraton.Wie de leerlingen wil sponsoren, kan mailen naar a.vd.hoogen@rocleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×