Getuigen gezocht van dubbele aanrijding

De politie is dringend opzoek naar iedereen die getuige was van de dubbele aanrijding waarover wij afgelopen woensdag berichtten.Hierbij reed een 25-jarige Leidenaar met een gestolen auto bewust een agent aan. Dat gebeurde op de hoek van de Rijnsburgersingel en het Schuttersveld. Daarna reed de autodief op de Rijnsburgerweg frontaal tegen de auto van een 54-jarige Leiderdorpse. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht, maar konden dat al vrij snel weer verlaten.De bestuurder van de gestolen auto is aangehouden, zijn bijrijder nog niet.

De politie doet onderzoek naar de zaak en wil graag spreken met iedereen die iets heeft gezien. Vooral de vrouw die ten tijde van de aanrijding ter hoogte van de Marienpoelstraat aanwijzingen gaf aan een politieagent, wordt met klem verzocht zich te melden. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900/8844. Ook scholieren die iets gezien hebben, worden graag gehoord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×