Blue Monday, foto: PR.

Internationale muziekavond in Buurtcentrum de Kooi

Buurtcentrum de Kooi organiseert weer het Open Podium Leiden-Noord, met ook deze keer een mooie mengelmoes van culturen. De avond wordt geopend door een Leidse singer-songwriter, gevolgd door Hassan Sanoussi, die liedjes in het Berbers zingt. Daarna is de beurt aan de groep Blue Monday, die zijn inspiratie uit Ierland haalt en recht toe, recht aan Ierse volksmuziek brengt, zoals die daar in de plaatselijke pubs te beluisteren valt. De avond wordt afgesloten door de heftige rockband Underneath met muziek in de trant van Blur en de Strokes.

Zaterdag 26 januari, aanvang 20.00 uur in Buurtcentrum De Kooi, Driftstraat 49, Leiden. De toegang is gratis.

Het volgende Open Podium is op zaterdag 29 maart. Wie een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 / 5219637.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×