Directeur Portaal stapt op

Woningcorporatie Portaal moet opzoek naar een nieuwe directeur voor de Leidse regio.De huidige regiodirecteur, Lex de Boer, stapt namelijk per 1 april over naar de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV). De Boer is ruim 5 jaar directeur van Portaal geweest. Onder zijn leiding ontvingen de corporatie, Stichting De Binnenvest en Brijder Verslavingszorg in 2006 de Zilveren Woonladder, in het kader van de plannen rond het pand Nieuwe Energie. Deze ladder is een aanmoedigingsprijs van de ministeries van VROM en VWS om meer initiatieven voor een goede opvang van dak- en thuislozen te realiseren.

Over zijn nieuwe functie vertelt De Boer: ‘De volkshuisvesting bevindt zich in een dynamische periode. Met de discussies over onder andere de positie van corporaties, de focus op wijken en het geparkeerde debat over de hypotheekrenteaftrek, zie ik de SEV als een prachtig podium om me landelijk met de toekomst van ons vakgebied bezig te houden.’

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×