Voorlichtingsavond ADHD

Voor volwassenen met ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) en ADD (Attention Deficit Disorder), organiseert Preventie GGZ Leiden en omstreken een voorlichtingsavond. Deze bijeenkomst is ook bedoeld voor familieleden en andere betrokkenen.Aan bod komt onder andere de vraag wat bijde aandoeningen inhouden voor de patiënten en hun betrokkenen.

Ook wordt stilgestaan bij de behandelmethoden die GGZ-Leiden in huis heeft en waar welke hulp te vinden is.Tijdens een forum kan het publiek vragen stellen aan de aanwezige GGZ-deskundigen. Deze deskundigen zullen verder allerlei informatie verstrekken over diagnostiek, medicatie, behandeling, verwijsmogelijkheden en lotgenotencontact voor zowel patiënten als betrokkenen.Ook is er een informatiestand aanwezig.De voorlichtingsavond vindt plaats op donderdagavond 14 februari van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is het Receptiegebouw van GGZ Leiden en omstreken, aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest.Deelname kost 2,50 euro per persoon en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door te mailen naar preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×