Gedeputeerde Asje van Dijk is weer aan de slag

Gedeputeerde Asje van Dijk (verkeer en vervoer en economie) van het CDA heeft een deel van zijn portefeuille voor de provincie Zuid-Holland weer opgepakt. Hij gaat weer aan de slag met Economische Zaken, de projecten Zuidplas en Greenports, en het gebied West. Ook is hij de eerste waarnemer van de Commissaris van de Koningin voor de provincie. Van Dijk onderging in april vorig jaar een bypassoperatie en zou in juni weer aan het werk gaan. Er traden echter complicaties op, waardoor een deel van zijn rechterbeen geamputeerd moest worden.

De gedeputeerde is inmiddels weer zodanig hersteld dat hij weer aan de slag kan. Hij vertelt: “Al vanaf december ben ik aan het werk op het provinciehuis. Dat gaat zo goed, dat ik blij ben dat ik een deel van mijn portefeuille kan overnemen van mijn vervanger”. Deze vervanger, Govert Veldhuijzen, blijft tot uiterlijk 1 mei de portefeuille Verkeer en Vervoer en het project As Leiden-Katwijk waarnemen. Het project IODS blijft definitief onderdeel van de portefeuille van Martin van Engelshoven-Huls.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×