GroenLinks wil dialoog met allochtonen

De oproep van burgemeester Lenferink, dat de Leidenaars zich solidair moeten verklaren tegenover de allochtone bewoners van de Sleutelstad, klonk GroenLinks als muziek in de oren. De partij wil echter meer en roept het college op, om samen met de raad net als in 2005 weer een stadsgesprek te organiseren. Tijdens dit gesprek, dat onder de noemer “Leiden, benoemt en bouwt” valt, moet de dialoog met de allochtonen worden aangegaan, waarbij er extra aandacht uitgaat naar de verschillen in godsdienst en cultuur.

GroenLinks roept tot dit gesprek op, in navolging van Doekle Terpstra. Daarnaast is ook in het coalitie-akkoord het belang van de dialoog voor de samenleving, opgenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×