Maak kennis met ROC ID College

Over een paar maanden zit de middelbare schoolopleiding van veel vmbo-leerlingen er weer op. Om hen te helpen bij het kiezen van een vervolgopleiding op mbo-niveau, organiseert het ROC ID College op maandag 4 februari een open middag. Alle vestigingen openen dan van 16.00 tot 21.00 uur hun deuren. De toekomstige leerlingen kunnen de scholen dan uitgebreid bezichtigen en allerlei informatie krijgen over de opleidingen die er gegeven worden. Komend schooljaar wordt het opleidingenpakket flink uitgebreid. Leerlingen kunnen nu onder andere ook kiezen voor opleidingen als preventieassistent, dansartiest of entertainer.

Ook voor volwassenen die graag een opleiding willen volgen, is de open dag interessant. Er is namelijk ook informatie beschikbaar over het voortgezet algemeen volwassenenonderwijs.Meer informatie over de adressen van de ROC-locaties en open dag is te vinden op www.idcollege.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×