Inbrekers slaan toe op klaarlichte dag

Gistermiddag hebben dieven twee maal toegeslagen. Slechts in één geval hadden ze beet.Rond 16.30 uur hoorde een bewoner van de Coornhertstraat, die op dat moment boven was, verdachte geluiden rond zijn huis. Hij ging vlug polshoogte nemen en ontdekte dat zijn portemonnee verdwenen was. De dieven zijn zijn huis binnengekomen via een niet afgesloten achterdeur.

In een huis aan de Vliet, stond een laptop zo in het zicht, dat de handen van een voorbijganger begonnen te jeuken. Toen hij merkte dat het raam waarachter de computer stond niet afgesloten was, kon hij zijn handen echt niet meer thuis houden. Dankzij het traliewerk voor het raam, liep de inbraakpoging op niets uit.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×