Gouden speld gemeente Leiden voor 'man van goud'

Afgelopen middag en avond werd tijdens een bijeenkomst in het LAK Theater en een aansluitende receptie in het Arsenaal afscheid genomen van centrummanager Robert Strijk die het stokje na vijf jaar doorgeeft aan zijn opvolger Joost Bleijie. Strijk begint aanstaande vrijdag aan zijn nieuwe baan als directeur van het partijbureau van D66 in Den Haag. Tijdens het afscheid werd Strijk veelvuldig geprezen voor zijn rol als bindende figuur tussen ondernemers, politiek en tal van andere partijen in de stad. “Een beetje té, maar wel erg leuk om mee te maken,” aldus een ontroerde Strijk aan wie als klap op de vuurpijl ook nog eens de gouden speld van de gemeente Leiden werd toegekend. Burgemeester Lenferink spelde hem na de nodige lovende woorden de versierselen op. “Het is jammer dat deze man van goud vertrekt,” aldus Lenferink.

Zowel Strijk als zijn opvolger Bleijie spraken de hoop uit dat de gemeente het belang van het centrummanagement en citymarketing de komende jaren meer dan voorheen zullen inzien. Bleijie heeft als oud-raadslid in elk geval de nodige ingangen in het Leidse stadhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×