Workshop stokvechten voor vrouwen

Vrouwen die behoefte hebben aan meer lichaamsbeweging, hun coördinatie willen verbeteren en zich op straat veiliger willen voelen, kunnen volgende week woensdag kennis maken met Modern Arnis voor vrouwen.Modern Arnis, is een Filippijnse stokvechtkunst, waarbij men elkaar speels te lijf gaat met twee rotan stokken van ongeveer 60 cm lang. Ook wordt er gewerkt met de lege handen. De deelnemers leren onder andere slagen, blokken, ontwapeningen en klemmen. Er gaat veel aandacht uit naar de veiligheid en plezier staat voorop.

Wie nieuwsgierig is, kan volgende week woensdag deelnemen aan een gratis introductieworkshop van De Modern ArnisSchool. De workshop vindt plaats tussen 19.30 en 21.00 uur en wordt gegeven in de Kaasmarktschool aan Koppenhinksteeg 13. Vooraf aanmelden is wenselijk en kan via www.masleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×