Beginnerscursus karate voor vrouwen

Binnenkort kunnen vrouwen vanaf 14 jaar die zich graag willen bekwamen in karate, starten met de beginsterscursus Shuri Ryu-karate.Tijdens deze cursus leren de deelneemsters onder andere allerlei basistechnieken, vaste partneroefeningen, het sportieve tweegevecht, en vaststaande, vaak eeuwenoude reeksen technieken tegen denkbeeldige tegenstanders.Ook wordt er veel aandacht besteed aan zelfverdediging en het omgaan met bedreigende situaties. De cursus start op zondag 17 februari en duurt tot eind juli. Deelname kost 95 euro.

Wie eerst wil kennismaken met Shuri Ryu-karate, is op zondag 10 en woensdag 13 februari welkom in gymzaal De Brug aan Wassenaarseweg 499. Tussen 19.15 en 20.45 uur worden daar demonstraties en gratis open lessen gehouden.Ook vrouwen met een beperking kunnen deelnemen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×