Meld projecten aan voor Samen Sociaalprijs

Op donderdag 26 juni, looft de provincie Zuid-Holland voor de vierde keer de Samen Sociaalprijs uit. De provincie is dus opzoek naar projecten die voor deze prijs in aanmerking komen. Dit jaar zullen de onderscheiding en het geldbedrag worden uitgereikt aan een project dat een positieve bijdrage levert aan het voor gebruikers meer toegankelijk en bereikbaar maken van zorg, ofeen project dat werkt aan de bevordering van integratie in de sport.De jury kijkt er daarbij ook naar, of het project effectief, uitvoerbaar en vernieuwend is, en of het bijdraagt aan het thema ‘Zuid-Holland, samen sociaal’.

Projecten kunnen tot 30 maart worden opgegeven via het formulier dat op //www.zuid-holland.nl/overzicht_alle_themas/thema_samenleving_cultuur/content_diversiteit_en_sociaal_beleid_/c_e_thema_samenleving-samen_sociaalprijs_zuidholland_2008.htm te vinden is.In mei nomineert de jury uit alle inzendingen 10 projecten, die deel zullen nemen aan de finale op donderdag 26 juni.De winnaar van de Samen Sociaalprijs ontvangt 25.000 euro. Dewinnaar van de tweede prijs krijgt 15.000 euro en het project dat op de derde plaats eindigt, krijgt 10.000 euro. Daarnaast worden twee stimuleringsprijzen uitgereikt van elk 2.500 euro.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×