Wandelen anno 2008

Het Nivon Wandelcafé Leiden, staat volgende week vrijdag in het teken van wandelen anno 2008. Gastspreker is Peter Werkhoven, die 12 jaar geleden het Pieterpad gelopen heeft en nu deelneemt aan allerlei wandelverenigingen. Werkhoven zal het wandelen van vandaag de dag toelichten. Hierbij staat hij onder andere stil bij wandelen via wandelsites, met GPS of met digitale topografische kaarten.Ook vertelt hij over het combineren van wandelingen met andere buitensporten als fietsen, kamperen en kanoën.

Het wandelcafé is open vanaf 19.45 uur en vindt zoals altijd plaats in buurthuis De Pancrat aan Middelstegracht 85.Wie de daad bij het woord wil voegen, kan ook deze maand de wandelschoenen aantrekken en deelnemen aan één van de wandelingen die Nivon organiseert. Via asmits.2@hccnet.nl is meer informatie te krijgen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×